Деловая сеть Тернополь
Компании:567
Товары и услуги:17
Статьи и публикации:4
Тендеры и вакансии:0

Матрац Оушен
Информация может быть не достоверна

Матрац Оушен Всі матеріали цієї моделі екологічно чисті і гіпоалергенні, а значить, будь-хто у Вашому домі зможе насолодитися справжнім комфортом під час відпочинку.

      Матрац OCEAN - високоякісний продукт від фірми Матролюкс. Всі матеріали цієї моделі екологічно чисті і гіпоалергенні, а значить, будь-хто у Вашому домі зможе насолодитися справжнім комфортом під час відпочинку. Сучасний матеріал Oxigen Foam прекрасно поглинає навантаження, допомагаючи рівномірно розподілити вагу тіла на полотні матраца. Цей м'який шар добре проводить повітря і перешкоджає появі вогкості, дозволяючи всій конструкції «дихати» і виводити зайву вологу. Термоволокно, вироблене з натуральної овечої вовни, відокремлює м'які шари наповнення від пружинного блоку, розташованого в самій глибині матраца, захищаючи їх від можливих механічних пошкоджень. Пружини в цій моделі зібрані в окремі зони. Кожна з таких зон має свою ступінь жорсткості, що дозволить Вашому тілу максимально розслабитися.

посмотреть все (5)

Другие товары и услуги компании:

Матрац Delight Матрац Delight
Информация может быть не достоверна
Ортопедичний безпружинний матрац Delight серії Романс, виробника Matroluxe за кращими цінами
Матрац Ультра Флекс Матрац Ультра Флекс
Информация может быть не достоверна
Матрац-топпер УЛЬТРА ФЛЕКС знайшов своє місце в будинках дуже багатьох покупців. Його ультратонкі властивості - заслуга універсального наповнювача - натурального латексу.
Подушка Latex Подушка Latex
Информация может быть не достоверна
Купити ортопедичну подушку LATEX Ви можете в інтернет-магазині прямо зараз, і вона стане Вашим вірним супутником під час сну і відпочинку.
Диван кутовий Adele Диван кутовий Adele
Информация может быть не достоверна
Диван кутовий Адель / Adele від виробника Matroluxe за кращими цінами та доставкою
9 522 гр.
Информация о продавце
  • +380 (680) 755-19
  • ТЦ "Фуршет", вулиця Василя Стуса, 1, Тернопіль, Тернопільська область, 46000
Найкращі ціни на меблі для дому у місті Тернопіль. Широкий ассортимент ортопедичних матраців, ліжок та аксесуарів для сну за доступними цінами та доставкою.
×