Деловая сеть Тернополь
Компании:567
Товары и услуги:17
Статьи и публикации:4
Тендеры и вакансии:0

Що таке Латекс?
Информация может быть не достоверна

Що таке Латекс?
31.07.2017
Латекс - натуральна речовина, що нагадує мікроскопічні бджолині стільники з осередками, заповненими повітрям, отримуване з дерева("ке-о-чу"), що плаче, яке росте в тропічних країнах

      Латекс - натуральна речовина, що нагадує мікроскопічні бджолині стільники з осередками, заповненими повітрям, отримуване з дерева("ке-о-чу"), що плаче, яке росте в тропічних країнах.

Дерево Гевея

     Це незвичайне тропічне дерево цікаво тим, що з надрізів, спеціально зроблених в його корі, у великих кількостях виділяється тягучий сік, який швидко густіє на повітрі. Буквально через декілька годин сок дерева перетворюється на густу, клейку масу. Із-за такої властивості дерева, місцеві жителі назвали це дерево плакучим. У нас дерево", що "плаче, більше відоме під назвою Гевея.

      Дерево Гевея родом з Бразилії. З часом воно поширилося на територію Нової Гвінеї, Середнього Сходу і Малайзії. Ці дерева спеціально розводять на окремих плантаціях, з метою здобичі соку з них, з яких надалі виготовляють багато корисних речей. Приміром, змішавши синтетичний латекс і натуральний каучук виходить відмінна за своїми характеристиками і властивостям піна, яка якраз і застосовується при виготовленні матраців і подушок.

Латекс

      Латекс підлягає спеціальній обробці, після чого придбаває особливу структуру, яка чимось схожа на бджолині стільники з осередками, заповненими повітрям, - тільки мікроскопічними. Латекс у виробництві матраців хороший своєю довговічністю, інертністю і стійкістю до негативних дій. Повітряні канали, які є в структурі латексу забезпечують "дихаючу" поверхню. Відмітимо, що латекс набагато практичний і функциональнее поролону або пружинних наповнювачів матраців.

     Матраци, виготовлені на основі натурального латексу дуже популярні. Вони як правило є недешевими, але це виправдано їх властивостями і якістю. Латексні матраци практично не мають обмежень по навантаженню на спальне місце, а також терміну експлуатації.

      На нашому сайті латексні матраци, приміром, представлені харківською фабрикою Neolux(Неолюкс), і італійським виробником - Luchini (Лучіні) - матраци цих виробників мають надзвичайний попит серед покупців України завдяки своїй високій якості і прийнятній ціні.

     Відмітимо, що існує безліч моделей латексних матраців різних виробників, які відрізняються між собою жорсткістю, пружністю, наявністю ефекту "літо-зима" Наскільки матрац буде м'яким, жорстким або пружним залежить від властивостей піни, яка є їх основою. На ці характеристики матраца впливає діаметр і кількість отворів піни.

     Сучасні моделі матраців, у виробництві яких використовувалися інноваційні технології, мають змінну жорсткість поверхні, завдяки чому різні частини тіла людини підтримуються з різною силою і навантаження розподіляється по матрацу рівномірно. Такий ефект досягається завдяки тому, що в одному і тому ж листі зонально змінюється кількість і розмір отворів. Таким чином ортопедичний ефект у таких матраців максимальний.

Латексний матрац

     Натуральний латекс має наступні властивості:

  • Високий рівень еластичності, який обумовлений тим, що латекс містить природний каучук
  • Відмінні ергономічні властивості, що підтримують
  • Зносостійкість
  • Самовентиляція
  • Гігієнічність і гіпоалергенність
  • Безшумність латексу, який має на увазі під собою повну відсутність будь-яких шумів при його використанні.
Информация о продавце
  • +380 (680) 755-19
  • ТЦ "Фуршет", вулиця Василя Стуса, 1, Тернопіль, Тернопільська область, 46000
Найкращі ціни на меблі для дому у місті Тернопіль. Широкий ассортимент ортопедичних матраців, ліжок та аксесуарів для сну за доступними цінами та доставкою.
×